Մայրիկն ինձ սովորեցրեց, թե ինչպես կաղամբը մանր կտրատել առանց դանակի և հատուկ գործիքների

Շատ հաճախ, աղցանների կամ շոգեխաշած ուտեստների համար հարկավոր է մանր կտրատել կաղամբը: Այո, դա կարելի է անել ձեռքով` սովորական խոհանոցային դանակի միջոցով, բայց դա պահանջում է մեծ ֆիզիկական ջանք և շատ ժամանակ:

Մայրիկն ինձ սովորեցրեց, թե ինչպես կաղամբը մանր կտրատել առանց դանակի և հատուկ գործիքների

Բլենդերը նույնպես հարմար չէ: Այն կաղամբի տերևները վերածում է տհաճ համով և տհաճ տեսքով տրորած պյուրեի: Բացի այդ, հարած ժամանակ բանջարեղենը շատ հյութ է արձակում, որը պատրաստման ժամանակ ընդհանրապես պետք չէ: Իսկ տերևներն իրենք, շեղբերների ֆիզիկական ազդեցության պատճառով, փոխում են իրենց հյուսվածքը։

Մայրիկն ինձ սովորեցրեց, թե ինչպես կաղամբը մանր կտրատել առանց դանակի և հատուկ գործիքների

Կաղամբի համար կա նաև հատուկ քերիչ։ Բայց դրա միջով անցած թերթերը միևնույնն է չափազանց մեծ են մնում: Լուծումը պարզ ու հնարամիտ ստացվեց: Բավական է կաղամբը քերել սովորական քերիչով: Հարմարության համար գլուխը կարելի է բաժանել քառորդների, այսպես գործընթացը կընթանա ավելի արագ:

Մայրիկն ինձ սովորեցրեց, թե ինչպես կաղամբը մանր կտրատել առանց դանակի և հատուկ գործիքների

Այս կերպ կտրատված կաղամբը հիանալի է բանջարեղենային կոտլետներ պատրաստելու համար: Նա պարզապես փոքր չէ և ոչ մեծ: Սովորական քերիչով կոտլետների համար կաղամբի զանգված ստեղծելը տևում է մինչև հինգ րոպե: Նախկինում բանջարեղեն կտրելու համար պետք էր մի քանի անգամ ավելի շատ ժամանակ ծախսել:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

ՉՄՈՌԱՆԱՔ ԿԻՍՎԵԼ ԸՆԿԵՐՆԵՐԻ ՀԵՏ