Ինչպես ճիշտ սնվել, որպեսզի սոված չմնալ, բայց և լինել սլացիկ և առողջ

Դիետոլոգի խորհուրդը.

Մինչև ժամը 15։00–ը` ածխաջրեր, բանջարեղեն և սպիտակուցներ.

1. Բրինձ / հնդկաձավար / վարսակի ալյուր` օրական 100 գրամից ոչ ավել չոր ընդեղեն

2. Ցանկացած բանջարեղեն

3. Խորոված խնձոր 2 հատ

4. Ցանկացած սպիտակուց (տես ստորև)

15.00–ից հետո` միայն սպիտակուցներ և ոչ օսլային բանջարեղեններ

1. Միս (տավարի), հավ, հնդկահավ

2. Ցանկացած ձուկ

3. Ծովամթերք

4. Հավկիթ

5. Կաթնաշոռ

6. Սպիտակուց (փոշին բացել կաթի կամ կեֆիրի մեջ)

7. Վարունգ / լոլիկ / նեխուր / կաղամբ / բուլղարական պղպեղ / բողկ / կանաչ աղցաններ / կանաչի – 1 բաժակ կտրտած բանջարեղեն:

Կանոններ.

1. Օրական ոչ ավելի, քան 1500 կալորիա

2. 6-8 անգամ սննդի ընդունում (առնվազն 6) յուրաքանչյուր 3 ժամը մեկ

3. Ածխաջրեր մինչև 15.00–ը

4. Սպիտակուցներ ցանկացած պահի

5. Մարզվելուց 1,5 ժամ առաջ մի կերեք

6. Սպիտակուց` մարզվելուց 45 րոպե հետո

Վերջին կերակուրը սպիտակուցն ու բանջարեղենն են քնելուց 3 ժամ առաջ (կեֆիր `քնելուց 1 ժամ առաջ):

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Загрузка ...