Ինչ կլինի ձեր մարմնի հետ, եթե սկսեք օրական 1 թ. գ. քրքում ուտել

Մարդիկ Հնդկաստանում գիտեն, որ քրքումը շատ օգտակար է առողջության համար:

Հիմա այս համեմունքի մասին գիտելիքները տարածվում են ողջ աշխարհում:

Վերջերս առողջապահության ոլորտի մասնագետներն ավելի շատ են խոսում այն մասին, որ եթե ամեն օր մի քիչ քրքում ուտեք (բավարար է մեկ թեյի գդալը), դա օրգանիզմին կօգնի պայքարել բորբոքային գործընթացների, ցավի և ծերացման դեմ:

«Քարին» կարող է պաշտպանել քաղցկեղի որոշ տեսակներից:

Դա հիմնական ակտիվ միացության՝ քուրքումինի շնորհիվ է:

Ինչ կլինի ձեր մարմնի հետ, եթե սկսեք օրական 1 թ. գ. քրքում ուտել

Այն մարմնին օգնում է պայքարել ազատ ռադիկալների և տոքսինների այլ տեսակների դեմ: Բայց քանի որ քուրքումինը մաքուր վիճակում ընդունել չի կարելի (այն չի յուրացվում), ավելի լավ է՝ քարի օգտագործեք:

Եթե ուզում եք մի քանի անգամ ավելացնել օրգանիզմի կողմից քուրքումինի յուրացման արդյունավետությունը, այն սև պղպեղի հետ կերեք:

Այս համեմունքներն իդեալականորեն հարմար են հավի մսի համար:

Ինչ կլինի ձեր մարմնի հետ, եթե սկսեք օրական 1 թ. գ. քրքում ուտել

Ներկայացնում ենք քրքումի երկարաժամկետ առավելությունները՝

  • Արագացնում է ուղեղի աշխատանքը և պահպանում է դրա առողջությունը (պաշտպանում է Ալցգեյմերի հիվանդությունից և տարիքային դեմենցիայից),
  • Ունի հակաբորբոքային հատկություններ,
  • Օգնում է աղիների հիվանդությունների դեպքում,
  • Ազատում է արթրիտից և պանկրեատիտից,
  • Օգնում է պահպանել սրտանոթային համակարգի առողջությունը, կանխում է տրոմբի ձևավորումը զարկերակներում,
  • Նվազեցնում է «վատ» խոլեստերինի մակարդակը,
  • Փրկում է որովայնի փքվածությունից և թունավորումներից,
  • Խթանում է լեղապարկի աշխատանքը:
  • Քրքումի օրական նորման 1 թ. գ. է: Այն ավելացրեք ուտեստներին:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

ՉՄՈՌԱՆԱՔ ԿԻՍՎԵԼ ԸՆԿԵՐՆԵՐԻ ՀԵՏ