Այս հյութը կազատի բարձր ճնշումից, գաստրիտից, ստամոքսի խոցից, հոդատապից (պոդագրա), հոդաբորբից (արտրիտ), ինչպես նաև լյարդի և լեղապարկի հիվանդություններից

Այսօր մի բաղադրատոմս ենք առաջարկում, որը չնայած այնքան էլ համեղ չէ, բայց կօգնի կանխել շատ հիվանդություններ և կազատի բարձր ճնշումից, գաստրիտից, ստամոքսի խոցից, պոդագրայից, արտրիտից, ինչպես նաև լյարդի և լեղապարկի հիվանդություններից։

Այս հյութը, որ առաջարկվում է 50 մլ խմել ամեն առավոտ, սոված փորին, շատ հեշտ է պատրաստվում։

Այս հյութը կազատի բարձր ճնշումից, գաստրիտից, ստամոքսի խոցից, հոդատապից (պոդագրա), հոդաբորբից (արտրիտ), ինչպես նաև լյարդի և լեղապարկի հիվանդություններից

Ինչպե՞ս պատրաստել կարտոֆիլի հյութը։

Այս հյութը ամենից լավը առանց կարտոֆիլը մաքրելու պատրաստելն է։

Վերցնում ենք մեկ միջին կարտոֆիլ և լավ լվանում ենք։ Եթե վրան կանաչած մասեր կան, այն փափուկ է կամ առողջ չէ, պետք չէ օգտագործել։

Այս հյութը կազատի բարձր ճնշումից, գաստրիտից, ստամոքսի խոցից, հոդատապից (պոդագրա), հոդաբորբից (արտրիտ), ինչպես նաև լյարդի և լեղապարկի հիվանդություններից

Առողջ կարտոֆիլը կտրեք և տեղավորեք բլենդերի մեջ և միատարր զանգված պատրաստեք։

Քամեք և 50 մլ հյութին ավելացրեք 100 մլ ջուր, ըստ ցանկության կարելի է ավելացնել 1 թ.գ. մեղր։

Շատերը համի պատճառով չեն կարողանում այն խմել։ Այս դեպքում կարող եք այն խառնել մեկ այլ հյութի հետ, օրինակ՝ գազարի կամ խնձորի։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

ՉՄՈՌԱՆԱՔ ԿԻՍՎԵԼ ԸՆԿԵՐՆԵՐԻ ՀԵՏ