Մակարոնից բներ աղացած մսով. Ի՞նչը կարող է լինել ավելի պարզ և օրիգինալ ճաշի համար

Բոլորը տարակուսանքով են նայում մակարոնեղենին` բների տեսքով, բայց շատ հեշտ է դրանցից զարմանալի և համեղ ընթրիք կամ ճաշ պատրաստելը:

Կես ժամ տապակի մեջ, առանց ամանները լվանալու և ավելորդ քաոսի, իսկական երջանկություն է երեկոյան
հոգնած տանտիրուհու համար:

Մակարոնից բներ աղացած մսով. Ի՞նչը կարող է լինել ավելի պարզ և օրիգինալ ճաշի համար

Անհրաժեշտ է.

  • 450 գրամ ցանկացած աղացած միս
  • սոխ
  • 3 պճեղ սխտոր
  • 8 մակարոնեղենի բույն
  • 3 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ
  • աղ, համեմունքներ, ներառյալ սև պղպեղ

Աղացած միսը համեմունքների հետ խառնել խորը ամանի մեջ: Հաջորդիվ, մանր կտրտած սոխը ուղարկել այդտեղ` մանրացրած սխտորի պճեղների հետ և նորից խառնել։

Մակարոնեղենի բույները դրվում են տապակի մեջ, ում մոտ որքան կտեղավորվի, բայց ոչ շատ խիտ. Շոգեխաշելու ընթացքում բույները կրկնապատկվելու են:

Գնդիկներ ձևավորել աղացած մսից և դնել մակարոնեղենի մեջ։

Տոմատի մածուկը լուծել մի բաժակ ջրի մեջ, աղ լցնել և ավելացնել տապակի մեջ: Եռացրած ջուրն ավելացնել այնպես, որ բները ծածկված լինեն հեղուկի մեծ մասով: Եռացրած ջրի փոխարեն կարող եք ավելացնել թթվասեր կամ սերուցք:

Բները կես ժամով շոգեխաշվում են կափարիչի տակ կամ ջեռոցում են թխվում փայլաթիթեղի տակ: Ճաշատեսակը գեղեցիկ է, օրիգինալ և գործնականում մեծ ջանքեր չի պահանջում:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

ՉՄՈՌԱՆԱՔ ԿԻՍՎԵԼ ԸՆԿԵՐՆԵՐԻ ՀԵՏ