Խաչապուրի տապակայի մեջ

Բաղադրություն

  • Խմոր – 2 բ. ալյուր
  • 1/2 թ.գ.աղ
  • 1/2 թ.գ. սոդա
  • 200 գ. մածուն
  • Լցոն – 200 գ. սուլգունի պանիր
  • 150 գ. ֆետա պանիր
  • 100 գ. կաթնաշոռ
  • աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակ

  1. Խառնել չոր բաղադրիչները:
  2. Ավելացնել մածունը, խառնել:
  3. Քերիչով անցկացնել պանիրը և խառնել կաթնաշոռի հետ:
  4. Պանրից փոքրիկ գնդեր պատրաստել:
  5. Գրտնակով բացել խմորը, բաժանել հավասար մասերի:
  6. Վերցնել 1 մասը, վրան պանրի գունդ դնել, ծածկել 2–րդ մասով, ամրացնել մատներով, որ լցոնը դուրս չգա, այնուհետև գրտնակել:
  7. Տապակը դնել գազօջախի վրա, տաքացնել և խաչապուրիի 2 կողմերը 3–ական րոպե տապակել:

1

Խաչապուրի տապակայի մեջ

2

Խաչապուրի տապակայի մեջ

3

Խաչապուրի տապակայի մեջ

4

Խաչապուրի տապակայի մեջ

5

Խաչապուրի տապակայի մեջ

6

Խաչապուրի տապակայի մեջ

7

Խաչապուրի տապակայի մեջ

8

Խաչապուրի տապակայի մեջ

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

ՉՄՈՌԱՆԱՔ ԿԻՍՎԵԼ ԸՆԿԵՐՆԵՐԻ ՀԵՏ