Մասնագետները, հատկապես բարձրագույն կրթություն չունեցողները, մարդ չեն համարվում, պրոֆեսոր կամ շախմատիստ, դա այդպես է… Բայց գիտեք, սանտեխնիկն ավելի խելացի կլինի, քան հերթական պրոֆեսորը, քանի որ նրա զուգարանը կեղտաջրերի հոտով չի բուրում։
Տեղադրել նույն լվացքի մեքենան։ Դե լավ, այդքա՞ն հոնորար։ Ինչ է, մենք չե՞նք կարող տեղադրել: Գործիքներ կան, գլուխ կա։ Էլ ինչո՞ւ վճարել մասնագետին…
Բայց չէ՞ որ նրանք չեն շտապում անվճար ուսումնասիրել հրահանգները:
Եվ հետո լոգարանի հոտը, և ո՞վ կարող է դա կապել լվացքի մեքենայի հետ:
Ի՞նչ տեղադրում:
Երբեմն նրանք մոռանում են հանել պտուտակները, իսկ հետո սարքավորումները լեռնային այծի պես ցատկում են լոգարանի շուրջը՝ ամեն ինչին խփելով իր ճանապարհին:
Քանի՞ անգամ են փականագործները եկել կոյուղու հոտի բողոքից և շտկել խնդիրը՝ պարզապես փոխելով արտահոսքի խողովակի դիրքը:
Եթե դուք ուսումնասիրում եք ցանցի տեղեկատվությունը, հաճախ հայտնաբերվում է լվացքի մեքենայի սխալ միացում:
Եթե գուլպանն իջեցված է, պոմպը ջուրը դուրս կբերի բաքից, և այն կմնա դատարկ: Ճկուն խողովակները դուրս կթքեն մնացած հեղուկը, և ջրի կնիքը կվերանա: Ուրիշ ոչինչ չի խանգարի կեղտաջրերի հոտերին շտապել դեպի ազատություն՝ լվացքի մեքենայի միջով ուղիղ դեպի բնակարան։
Սակայն սեփականատերերը բոլորը կրկնում են այս սխալը։ Եվ նրանց չեն անհանգստացնում ո՛չ գուլպանի երկարությունը, ո՛չ դրա ճիշտ տեղադրությունը։ Երկարությունը բավարա՞ր չի, նշանակում է, որ այն կհեռացնեն գործարանային մոնտաժից, կձգեն հատակով մեկ և տեղադրելու գինը կներկայացնեն։ Իսկ մեքենան պետք է միացնել՝ պահպանելով գուլպանի բարձրացումը, ինչպես դա արվում է գործարանում։
Բայց այս իրավիճակը նույնպես իդեալական չէ, երբեմն հեղուկն այնուամենայնիվ ներքաշվում է կոյուղու մեջ։
Փականագործները խորհուրդ են տալիս սա անել
Անհրաժեշտ է բարձրացնել ոչ միայն մեքենային միացված գուլպանի ծայրը, այլև այն, որը մտնում է հենց կոյուղի: Եթե հատակից մակարդակը լինի առնվազն 30 սանտիմետր, իսկ գերադասելի է 40, վատ հոտերի հետ կապված խնդիրը կվերանա: Այս բարձրության վրա է մեքենայի հեղուկի մակարդակը գտնվում, ուստի սիֆոնի էֆեկտը համակարգում չի հայտնվի, և ջրի կնիքը չի կոտրվի:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը
Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին: