Յուրահատուկ բաղադրատոմս, անմահական համ: Ինչպես պատրաստել հավը բանկայի մեջ

Յուրահատուկ բաղադրատոմս, անմահական համ: Ինչպես պատրաստել հավը բանկայի մեջ

Այսօր ձեզ հավի պատրաստման մի հրաշալի միջոց ենք առաջարկում։ Այս հետաքրքիր կերակրատեսակի պատրաստման համար ձեզ անհրաժեշտ է սովորական ապակե երեք լիտրանոց տարրա և մեկ ամբողջական հավ։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.

• Հավ – 1 հատ,

• Պրովանսյան խոտեր – ըստ ճաշակի,

• Աղ, սև և կարմիր պղպեղ, սխտորի փոշի՝ ըստ ճաշակի,

• Սոխ – երեք հատ,

• Դափնու տերև – 3 հատ։

Պատրաստման եղանակը

Վերցնում ենք հավը և կտորների բաժանում։ Հանում ենք կաշին և կտրում ճարպերը, բայց դեն չենք նետում։

Յուրահատուկ բաղադրատոմս, անմահական համ: Ինչպես պատրաստել հավը բանկայի մեջ

Հավը դնում ենք թասի մեջ և աղ ու մնացած համեմունքներով պատում։ Այսպես թողնում ենք 20-30 րոպե։

Յուրահատուկ բաղադրատոմս, անմահական համ: Ինչպես պատրաստել հավը բանկայի մեջ

Այս ընթացքում լվանում և լավ չորացնում ենք երեք լիտրանոց ապակե տարրան։

Սոխը կիսալուսնաձև կտրատում ենք։ Հավը կտորներով դնում ենք բանկայի մեջ՝ ամեն շերտի վրա կիսալուսնաձև սոխերը։ Ավելացնում ենք դափնու տերևը։

Յուրահատուկ բաղադրատոմս, անմահական համ: Ինչպես պատրաստել հավը բանկայի մեջ

Վերջին շերտի վրա դնում ենք կաշին և յուղերը։ Տարրայի բերանը փակում ենք փայլաթիթեղով և դնում ենք սառը ջեռոցը։ Ջեռոցը տաքացնում ենք մինչև 180 աստիճան և 1,5-2 ժամ եփում հավը։

Յուրահատուկ բաղադրատոմս, անմահական համ: Ինչպես պատրաստել հավը բանկայի մեջ

Ապակե տարրայի մեջ գոյացած արգանակը կարող եք օգտագործել շոգեխաշա կարտոֆիլ պատրաստելու համար։

Դե ինչ, շատ համեղ հավը պատրաստ է։ Մատուցեք այն աղցանի կամ ցանկացած խավարտի հետ։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

ԱՅՍ ՎԵԲ ԿԱՅՔԻՑ ԱՐԳԵԼՎՈՒՄ Է ՊԱՏՃԵՆԵԼ ՆՅՈՒԹԵՐԸ

Загрузка ...