Ոսկեգույն կեղև. Մայրիկիս գաղտնիքը, թե ինչպես տապակել կարտոֆիլը, որպեսզի այն միշտ համեղ ոսկեգույն կեղև ունենա

Տապակած կարտոֆիլը, թերեւս, ամենատարածված ուտեստներից մեկն է: Այն պատրաստվում է հեշտությամբ, արագ և ամենակարևորը `արդյունքը գրեթե միշտ համեղ է:

Բայց հիմա ես ձեզ կասեմ, թե ինչպես տապակած կարտոֆիլն ավելի համեղ դարձնել և ոսկե դարչնագույն տեսք տալ:

Ոսկեգույն կեղև. Մայրիկիս գաղտնիքը, թե ինչպես տապակել կարտոֆիլը, որպեսզի այն միշտ համեղ ոսկեգույն կեղև ունենա

Այսպիսով, կարտոֆիլը լվացեք, կեղևեք և կտրեք, ինչպես ցանկանում եք (շերտերով կամ շրջանակներով):

Այնուհետեւ կտրատած հում կարտոֆիլը պետք է ողողվի քամոցով` հոսող ջրի տակ:

Եվ ամենակարևորը. Կարտոֆիլը լվանալուց հետո հարկավոր է դրանք փռել հարթ մակերևույթի վրա և տրորել թղթե սրբիչով։ Սա կվերացնի ավելորդ խոնավությունը, որը թույլ չի տալիս կարտոֆիլը տապակելիս ստանալ ոսկե մակերես։

Ոսկեգույն կեղև. Մայրիկիս գաղտնիքը, թե ինչպես տապակել կարտոֆիլը, որպեսզի այն միշտ համեղ ոսկեգույն կեղև ունենա

Բարի ախորժակ

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

ՉՄՈՌԱՆԱՔ ԿԻՍՎԵԼ ԸՆԿԵՐՆԵՐԻ ՀԵՏ