Պանրով և գարեջրով շոռակարկանդակ. կտրում ենք ծայրերը և թաթախում կենտրոնում. անմահական համ ունի

Ներկայացնում ենք պանրով և գարեջրով համեղ շոռակարկանդակի բաղադրատոմս:

Բաղադրիչները՝

Խմորի համար՝

  • 400 գ. ալյուր
  • 15 գ. չոր խմորիչ
  • 4 ճ. գ. բուսական յուղ
  • 2 թ. գ. աղ
  • 250 մլ ջուր
  • 100 գ. չեդդեր պանիր
  • 1 դեղնուց

Սոուսի համար՝

  • 200 գ. կաթնաշոռով պանիր
  • 280 գ. քերած չեդդեր պանիր
  • 100 գ. քերած մոցարելլա
  • 20 գ. մանր կտրտած կանաչ սոխ
  • 1 պճեղ սխտոր
  • 100 մլ գարեջուր

Պատրաստումը՝

Խառնում ենք բոլոր բաղադրիչները մեծ տարայի մեջ խմոր պատրաստելու համար և այն մեկ ժամով թողնում ենք տաք տեղում: Հետո բաժանում ենք 12 նույնանման մասերի և ամեն մեկի մեջ պանրի ոչ մեծ կտոր ենք դնում, հետո խմորով գնդիկ ենք պատրաստում:

Պանրով և գարեջրով շոռակարկանդակ. կտրում ենք ծայրերը և թաթախում կենտրոնում. անմահական համ ունի

Գնդիկները դնում ենք ջեռոցի ամանի ծայրին:

Պանրով և գարեջրով շոռակարկանդակ. կտրում ենք ծայրերը և թաթախում կենտրոնում. անմահական համ ունի

Խառնում ենք սոուսի բոլոր բաղադրիչները, մի կողմ ենք դնում միայն 80 գ. չեդդեր: Ստացված խառնուրդը լցնում ենք ամանի կենտրոնում:

Պանրով և գարեջրով շոռակարկանդակ. կտրում ենք ծայրերը և թաթախում կենտրոնում. անմահական համ ունի

Խմորի վրա դեղնուց ենք քսում և կենտրոնում լցնում մնացած քերած պանիրը:

Պանրով և գարեջրով շոռակարկանդակ. կտրում ենք ծայրերը և թաթախում կենտրոնում. անմահական համ ունի

Եփում ենք 30 րոպե 180°C-ով:

Պանրով և գարեջրով շոռակարկանդակ. կտրում ենք ծայրերը և թաթախում կենտրոնում. անմահական համ ունի

Պատրաստի շոռակարկանդակի խմորի մասերը կտրում ենք, թաթախում սոուսի մեջ:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

ԱՅՍ ՎԵԲ ԿԱՅՔԻՑ ԱՐԳԵԼՎՈՒՄ Է ՊԱՏՃԵՆԵԼ ՆՅՈՒԹԵՐԸ

Загрузка ...