Կաթնաշոռային տորթ՝ առանց թխելու․ համեղ, հեշտ և արագ

Այսօր ձեզ մի բաղադրատոմս կներկայացնենք, որտեղ կաթնաշոռը կհամադրվի նարնջի և թխվածքաբլիթի հետ։

Նուրբ կաթնաշոռը, թթվաշ նարինջն ու խրթխրթան թխվածքաբլիթը մի այնպիսի աղանդեր են ստեղծում, որը կգնահատի ցանկացած գուրման։

Կաթնաշոռային տորթ՝ առանց թխելու․ համեղ, հեշտ և արագ

Իսկ ամենակարևորն էլ այն է, որ այն պատրաստվում է առանց թխելու։

Կաթնաշոռային տորթ՝ առանց թխելու․ համեղ, հեշտ և արագ

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • 40 գրամ ժելատին
  • 150 մլ ջուր
  • 700 գրամ կաթնաշոռ
  • 200 գրամ թթվասեր
  • 150 գրամ շաքարավազ
  • 1 մեծ նարինջ
  • 150 գրամ թխվածքաբլիթ
  • Վանիլին

Պատրաստման եղանակը

1. Ժելատինի վրա տաք ջուր լցրեք և խառնեք մինչև լուծվելը։

Կաթնաշոռային տորթ՝ առանց թխելու․ համեղ, հեշտ և արագ

2. Մինչ ժելատինը կսարչի, պատրաստեք կաթնաշոռային զանգվածը։ Կաթնաշոռին ըստ ճաշակի թթվասեր և վանիլին ավելացրեք։ Բլենդերով լավ հարեք։

Կաթնաշոռային տորթ՝ առանց թխելու․ համեղ, հեշտ և արագ

3. Այս զանգվածին ավելացրեք հալած ժելատինն ու այս զանգվածը լցրեք ձևամանի մեջ։ Մի մասը լցնելուց հետո ավելացրեք նարնջի կտորները և մի քիչ թխվածքաբլիթ։ Այսպես լցնում ենք ամբողջ տորթը։

Կաթնաշոռային տորթ՝ առանց թխելու․ համեղ, հեշտ և արագ

4. Տորթը առնվազն երեք ժամով դրեք սառնարանը։ Պատրաստ է։

Կաթնաշոռային տորթ՝ առանց թխելու․ համեղ, հեշտ և արագ

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին: