Ինչպես եմ ես ստուգում ձիթապտղի ձեթի բնականությունը

Մենք միշտ ցանկանում ենք գնել բարձրորակ ձիթապտղի ձեթ, այլ ոչ թե «նոսրացված» մի քիչ էժան ձեթ։

Կա բավականին պարզ միջոց՝ ստուգելու, թե արդյոք ձիթապտղի ձեթն իսկապես բարձրորակ է, ես կկիսվեմ մի հնարքով։

Ձեթը լցնում եմ թափանցիկ բաժակի մեջ ու դնում սառնարանը։ Օրինակ, ես ունեմ 7 տարբեր արտադրողներ՝ էժանից մինչև թանկ (շատերը չեն անցել թեստը)

Գիշերը թողնում եմ ձեթը սառնարանում։ Բարձրորակ ձեթը պետք է պնդանա և փայլի (այն կնմանվի կարագի), բայց եթե կարագը վատն է, ապա դրա հետ ոչինչ չի կատարվի։ Իմ 7 արտադրողներից միայն 3-ն են իսկապես բարձր որակի, մնացած բոլորը չեն անցել թեստը…

Ընկերներ, իսկ դուք գիտեի՞ք նման հնարքի մասին։ Ո՞ր ձեթն եք նախընտրում՝ բուսական, թե՞ ձիթապտղի ձեթ։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

ՉՄՈՌԱՆԱՔ ԿԻՍՎԵԼ ԸՆԿԵՐՆԵՐԻ ՀԵՏ