Հավի միսը՝ արևելյան ձևով. համեղ ընթրիքն ապահովված է

Բաղադրիչներ

1. Հավ – 500-600 գ

2. Քունջութ – 3 թ/գ

Մարինադի համար

1. Սխտոր – 3 ատամիկ

2. Սոյայի սոուս – 2 ճ/գ

3. Մեղր – 1 թ/գ

4. Աղացած կոճապղպեղ – 0.5 թ/գ

5. Կետչուպ – 1-2 թ/գ

6. Սև կամ կարմիր աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

7. Աղ – 1 թ/գ

8. Բուսայուղ – 1-2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավը կտորների բաժանել:

2. Մարինադի համար խառնել բոլոր բաղադրիչները:

3. Հավի կտորները մի քանի ժամ թողնել մարինադի մեջ:

4. Հավի կտորները շարել տապակի մեջ, վրան քունջութ ցանել:

5. Պատրաստել 200 աստիճան ջեռոցում մոտ 40 րոպե:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

ՉՄՈՌԱՆԱՔ ԿԻՍՎԵԼ ԸՆԿԵՐՆԵՐԻ ՀԵՏ