Արագ պիցցա տապակի վրա… Նրանց համար, ովքեր ծուլանում են պատրաստել

Բաղադրությունը.

  • Ձու — 2 հատ
  • Մայոնեզ — 3 ճաշի գդալ
  • Ալյուր — 3 ճաշի գդալ
  • Երշիկ — 150 գրամ
  • Սոխ — 1/2 կտոր
  • Լոլիկ — 1 հատ
  • Պանիր — 200 գրամ
  • Կանաչիներ — ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակ.

Ձուն խառնել մայոնեզով և ալյուրով: Լավ խառնել։ Խմորը լցնել տապակի մեջ:

Շարում ենք լցոնը` երշիկ, սոխ, լոլիկ, պանիր: Ցանկության դեպքում կարող եք լցնել կանաչի։ Թխել պիցցան 200 աստիճանով մոտ 10-15 րոպե` մինչ պանրի հալվելը։

Բարի ախորժակ։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

ՉՄՈՌԱՆԱՔ ԿԻՍՎԵԼ ԸՆԿԵՐՆԵՐԻ ՀԵՏ