Մրգահյութով ցիտրուսային դոնդող․ թարմ, հաճելի, արագ

Այսօր պատրաստելու ենք ժելե ցիտրուսներով և ամենակարևորը կոմպոտով, մրգահյութով այս ցիտրուսային դոնդողը իր թարմ, հաճելի համով և արագ պատրաստմամբ շատ հարմար է թե ձմռանը, ասենք ամանորյա ծանր ուտեստներից հետո, և թե ամռան տապին սառնարանից հանելու և վայելելու համար։

Ցիտրուսների հաղորդած թարմությունը անփոխարինելի է այս աղանդերի դեպքում։

Բաղադրիչներ

  • Նարինջ – 1 հատ
  • Թուրինջ – 1 հատ
  • Կիտրոն – 0,5 հատ
  • Կիվի – 1 հատ -Ժելատին – 2 ճ․ գդալ
  • Շաքարավազ – 2 ճ․ գդ․
  • Կոմպոտ – 2 բաժակ
  • Ջուր  – 100 գր․

Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

ՉՄՈՌԱՆԱՔ ԿԻՍՎԵԼ ԸՆԿԵՐՆԵՐԻ ՀԵՏ