Կոնֆետի դատարկ տուփը նորից օգտագործելու շատ տարբերակներ կան:
1. Լամպի կաղապարի համար կոնֆետի տուփի մի քանի միջուկ միացրու: Օգտագործիր տաք սոսինձ, ստեպլեր կամ թափանցիկ թել:
2. Շատ հարմար է ամանորյա զարդարանք ստանալու համար:
Եթե կոնֆետը վերջացավ, կարող ես նորը պատրաստել: Դրա համար պետք է շոկոլադ և ընկուզեղեն միջուկի համար:
Անհրաժեշտ կլինի՝
- 200 գ. մուգ շոկոլադ
- 200 գ. սպիտակ շոկոլադ
- 150 գ. ընկուզեղեն
Պատրաստումը՝
1. Ջրի գոլորշու վրա հալեցրու շոկոլադները տարբեր ամաններով:
2. Ընկուզեղենը մանրացրու, գնդիկներ պատրաստիր:
3. Ձևամանը մեկ երրորդով լցրու սև շոկոլադով: Թող մի քիչ սառի և մատով կենտրոնում փոս արա, մեջը դիր միջուկը:
4. Վրան լցրու սպիտակ շոկոլադը: Պատրաստ է:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը
Կայքից արգելվում է նյութը պատճենել
Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին: