ՍԱ կարդալուց հետո ես այլևս դեն չեմ նետում կոնֆետի դատարկ տուփերը․ ներկայացնում եմ դրանք նորից օգտագործելու հիանալի տարբերակներ

Կոնֆետի դատարկ տուփը նորից օգտագործելու շատ տարբերակներ կան:

1. Լամպի կաղապարի համար կոնֆետի տուփի մի քանի միջուկ միացրու: Օգտագործիր տաք սոսինձ, ստեպլեր կամ թափանցիկ թել:

ՍԱ կարդալուց հետո ես այլևս դեն չեմ նետում կոնֆետի դատարկ տուփերը․ ներկայացնում եմ դրանք նորից օգտագործելու հիանալի տարբերակներ

2. Շատ հարմար է ամանորյա զարդարանք ստանալու համար:

ՍԱ կարդալուց հետո ես այլևս դեն չեմ նետում կոնֆետի դատարկ տուփերը․ ներկայացնում եմ դրանք նորից օգտագործելու հիանալի տարբերակներ

ՍԱ կարդալուց հետո ես այլևս դեն չեմ նետում կոնֆետի դատարկ տուփերը․ ներկայացնում եմ դրանք նորից օգտագործելու հիանալի տարբերակներ

ՍԱ կարդալուց հետո ես այլևս դեն չեմ նետում կոնֆետի դատարկ տուփերը․ ներկայացնում եմ դրանք նորից օգտագործելու հիանալի տարբերակներ

Եթե կոնֆետը վերջացավ, կարող ես նորը պատրաստել: Դրա համար պետք է շոկոլադ և ընկուզեղեն միջուկի համար:

Անհրաժեշտ կլինի՝

  1. 200 գ. մուգ շոկոլադ
  2. 200 գ. սպիտակ շոկոլադ
  3. 150 գ. ընկուզեղեն

ՍԱ կարդալուց հետո ես այլևս դեն չեմ նետում կոնֆետի դատարկ տուփերը․ ներկայացնում եմ դրանք նորից օգտագործելու հիանալի տարբերակներ

Պատրաստումը՝

1. Ջրի գոլորշու վրա հալեցրու շոկոլադները տարբեր ամաններով:

2. Ընկուզեղենը մանրացրու, գնդիկներ պատրաստիր:

3. Ձևամանը մեկ երրորդով լցրու սև շոկոլադով: Թող մի քիչ սառի և մատով կենտրոնում փոս արա, մեջը դիր միջուկը:

4. Վրան լցրու սպիտակ շոկոլադը: Պատրաստ է:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Կայքից արգելվում է նյութը պատճենել

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

ՉՄՈՌԱՆԱՔ ԿԻՍՎԵԼ ԸՆԿԵՐՆԵՐԻ ՀԵՏ